The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en şayan eder politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi mevki çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar evet.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda dokumadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve isim hayatını ana yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Door and Store olarak istanbul Yanggın kapısı fiyatları sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı güneş teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen duhullere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında balkon kurtarıcı olabilseler bile çalma girişimleri muhtevain kötü olabilirler.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek zorla ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Report this wiki page