Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya diğer acil durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak muhtevain mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut çıpa kadar malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem adımları çoğu kez şunları bâtınerir:

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından emin olunmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla tasarruf meydanından kâr olmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 insan kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına rabıtlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetebbu ihya çhileışmalarımız vardır. 

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda içli davranılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en müsait bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan cazibe rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Icraatında kanatlardan biri durağan ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada Yangın Çıkış Kapısı zir üst sürgü ve art sektör uygulandığı kadar, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak henüz okkalı insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangına karşı güvende tutmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların birey eminğini yağdırmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Binalarda yangın eminği diyince sosyete beyninde ilk akla gelen yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik yangın merdivenleri ile müntesip durumu konutlar için ikiye kocaoğlanrmıştır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Ankara Yangın Bapsı çekmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ilişkin kaygı ettikleri tüm konular hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Report this wiki page